به گزارش مرکز خبر حوزه، منصور علمالهدی؛ پیش از ظهر امروز طی سخنانی در سیزدهمین اجلاسیه مسئولان و مدیران حوزههای علمیه سفیران هدایت کشور که در مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ در قم برگزار شد، اظهار داشت: راهاندازی مدارس علمیه سفیران هدایت و فعالیتهای تبلیغی حوزه، کاری ضروری و متناسب با نیازهای جامعه بود.
مسئول دفتر برنامهریزی و نظارت مرکز مدیریت حوزههای علمیه با بیان این که نظام آموزشی حوزه، متفاوت از نظامهای آموزشی دیگر است، ادامه داد: میبایست مدارس سفیران هدایت بیش از این تقویت شوند.
علمالهدی با تأکید بر این که مدارس علمیه سفیران هدایت باید وارد متن حوزه شود، ادامه داد: این کار موجب میشود تا مدارس علمیه سفیران هدایت جایگاه خود را در عرصههای علمی، آموزشی و ساختاری در حوزه به دست آورند.
وی خاطرنشان کرد: سیستم اداری مالی حوزه، میان حوزههای بلندمدت و سفیران هدایت هیچ تفاوتی قائل نیست.
وی با اشاره به بودجههای عمرانی حوزه اظهار داشت: تمامی اطلاعات پروژههای عمرانی مدارس علمیه سراسر کشور به شورای عالی حوزه ارائه میشود تا بر اساس آن، بودجههای استانی حوزههای علمیه بلندمت و کوتاهمدت پس از مطالعه و بررسی تخصیص یابد.
علمالهدی خاطرنشان کرد: برای این کار، هیئتهای ناظر و بررسی کننده از هفته گذشته کار خود را آغاز کردهاند و حداکثر تا 15 اردیبهشت ماه 91، بررسیهای خود از تمامی مدارس علمیه کوتاهمدت و بلندمدت، در سراسر کشور را به اتمام میرسانند.